Affiliate tips

Dit artikel is onderdeel van: Affiliate Marketing gepubliceerd op: 10/02/2021

Wij hebben een aantal affiliate tips voor je. Tips die je zullen helpen bij het realiseren van de maximale omzet met affiliate programma‘s. Tips die ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen jouw affiliate links gaan zien, en dat zoveel mogelijk mensen deze links ook gaan gebruiken. Dat is wat je wil; maximale conversie met affiliate marketing. 

Als je er immers fanatiek mee bezig gaat betekent het dat je er ook daadwerkelijk geld mee wilt (en kan) verdienen. Als dat zo is kan je er net zo goed gelijk zo professioneel en intensief mogelijk mee omgaan. Het verschil tussen goed en half werk is zo groot dat dit niet meer gaat om de helft qua opbrengsten. Bij een goede online marketingstrategie kan het verschil wel 10 à 100 keer zo groot zijn. Affiliate tips kunnen het verschil betekenen tussen succes en falen. Daarnaast kunnen ze ervoor zorgen dat je direct op korte termijn al kan gaan scoren. Dat betekent het verschil tussen directe motivatie of motivatie dat afneemt door beperkte succes.

Kijk daarom maar eens goed naar de volgende affiliate tips. Hoe beter je deze tips beheerst, hoe groter jouw succes zal zijn.
Iedere maand (passieve) inkomsten ernáást met affiliate marketing

Affiliate tips toepassen

Een affiliate strategie valt en staat met bezoekers op je website of webshop. Zonder bezoekers of zonder goede ranking in Google kan je een affiliate carrière op je spreekwoordelijke buik schrijven. Het verkrijgen van bezoekers is cruciaal en wordt met de altijd groter wordende concurrentie alleen maar lastiger. Het is daarom voor jou belangrijk dat je je het meeste focust om het goed worden in het verkrijgen van bezoekers. Als dit je lukt is het zinvol je zinnen te zetten op een affiliate project. 

Dit is een zeer belangrijke affiliate tip. Ik zie in mijn omgeving zeer veel mensen die ook proberen mee te doen in het behalen online succes. Ze beginnen met het kopen of ontwikkelen van een website zonder dat een idee hebben hoe ze bezoekers naar hun website gaan aantrekken. Het is hetzelfde als een showroom aan de rand van de stad. Als niemand er langskomt of van het bestaan af weet, is het bedrijf achter de (dure) showroom en bedrijf gedoemd te falen. Zo ook is het met affiliate marketing en slechte SEO. 

Heb je geen idee in wat voor branche je je begeeft? Bedenk dan eerst goed wat je van plan bent te gaan doen. Investeren in iets waar je te weinig kennis van hebt is niet verstandig. Het is veel beter om je eerst te specialiseren in iets waarvan je meer zekerheid begint te krijgen dat het ook daadwerkelijk gaat slagen. Is dat niet geval, weet dan dat je enorm risico begaat.

Ontdek het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij het internet

Affiliate pro-tips

Het realiseren van bezoekers valt en staat met rankings in Google. Uiteindelijk is dat de belangrijkste bron van bezoekers aangezien heel Nederland hier gebruik van maakt om websites mee te zoeken. Heb je een affiliate site dan zijn deze Google rankings cruciaal. 

Een van de beste affiliate tips die we je kunnen geven is dat je je op de eerste pagina van Google probeert te komen. Hoe hoger je in de zoekresultaten eindigd, hoe meer bezoekers je krijgt. Sta je uiteindelijk in de top 3 dan ben je spekkoper. Dan kan je op 1 zoekwoord je affiliate website al succesvol maken. Het is daarom ook veel beter om je te focussen op meer dan een zoekwoorden. Stop hier al je energie in en focus je op resultaat. Hoe meer je je focus verlegt hoe lager de uiteindelijke omzet zal zijn.

Een andere affiliate tip is conversie. Conversie hangt af van een heleboel zaken. Wanneer je eenmaal genoeg bezoekers hebt kan je je hierop gaan richten. Je kan immers nu ook met bezoekers gaan testen op conversie. Zonder bezoekers of luttele bezoekersaantallen is er namelijk geen pijl op te trekken. Met a/b testing kan je uitzoeken of een affiliate link goede conversie heeft. 

Waarschuwing: ga alleen verder als je…

… meer financiële zekerheid en keuzevrijheid wil & iedere maand (passieve) inkomsten met affiliate marketing. 

Klik hier voor de bewezen en herhaalbare methode voor het opbouwen van een (passieve) stroom van inkomsten als affiliate.