Vakantiehuizen Frankrijk

Frankrijk is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld.Geen wonder, immers trekt La France aan met het beste eten, kleurrijke stranden, prachtige kastelen, modieuze kustdorpen en prachtige natuur. Niet te vergeten de magische hoofdstad Parijs met zijn bezienswaardigheden en musea.Geniet van de schitterende natuur, historisch erfgoed en bruisende steden met een vakantiehuis in Frankrijk.

Hieronder staan aanbieders van vakantiehuizen in Frankrijk. Omdat de meeste vakantiewoningen (privé) particulier worden aangeboden kun je rekenen op de mooiste plekjes van Frankrijk en tegen de laagste prijzen. 

Een vakantiehuis in Frankrijk huur je gemakkelijk vanuit jouw luie stoel. Van een authentieke boerderij of rustieke gîte, tot een luxe villa met privézwembad, of juist een vakantiehuis op een gezellig vakantiepark. Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, of een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Geniet van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, kom tot rust op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence, luier aan de rand van je privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne, wandel in de bergen vanuit je vakantiehuis in de Ardèche… Welke soort vakantie je ook wenst, het begint met je eigen vakantiehuis in Frankrijk!