Dropshipping

Alle Nederlandse dropshippers voor je verzameld en gesorteerd! In dit overzicht staan meer dan honderd Nederlandse Dropshipping Leveranciers speciaal voor jou verzameld. Waar jij je direct kan aanmelden en vandaag nog kunt starten met verkopen van artikelen en het opbouwen van je eigen online business. Natuurlijk kun je onze lijst ook gebruiken om je al bestaande online business uit te breiden met nieuwe leverancier.

Je zult zien dat dropshipping een hele interessante manier van online verkopen is!

 • Wat betekend dropshipping?
  Dropshipping is een retail-bedrijfsmodel waarbij e-commerce retailers geen goederen op voorraad houden. In plaats daarvan, wanneer een klant een product bestelt via de website van de detailhandelaar, maakt de detailhandelaar het geld van de klant over naar de fabrikant. De klant ontvangt het product van de fabrikant zonder extra kosten voor hem, en de detailhandelaar heeft geen inventaris of voert zelf geen bestellingen uit.
 • Wat is dropshipping?
  Dropshipping is een geweldige en eenvoudige manier om een bedrijf te starten, omdat je geen opstartkosten hebt en je ook geen voorraad hoeft te kopen. Het enige dat je nodig hebt, is een website en een product. Zo kun je winst maken zonder een cent uit te geven. Jij doet de marketing voor het product en de leverancier levert het product aan jouw klanten.
 • Wat zijn de voordelen van dropshipping?
  Dropshipping is een eenvoudige manier om een bedrijf te beginnen, omdat het de volgende, grote voordelen biedt. Je hebt geen opstartkosten of grote investering nodig omdat je geen eigen voorraad hoeft in te kopen. Je hebt geen logistieke zorgen, omdat de leverancier de afhandeling doet. Je doet alleen de marketing. Met een eigen website kun je al aan de slag.
 • Wat zijn de nadelen van dropshipping?
  Er zijn ook nadelen bij dropshipping. De belangrijkste is de retouren. Als een klant een product retour stuurt, zul je dat zelf moeten afhandelen. Sommige leveranciers nemen retouren terug, maar lang niet allemaal. Daarbij rekenen sommige leverancier opstartkosten, abonnementskosten of hanteren minimale ordewaarden om je als dropshipper toe te laten.